Yangın esnasında tüp patlayınca...

Olay, Gülabibey Mahallesi Kapaklı Bağları 54. Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, Nurten Aydın (55), torunu E.A. (3) ile evde bulundukları sırada bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Evden dumanların yükseldiğini gören komşuları itfaiye ve sağ

Yangın esnasında tüp patlayınca...

Olay, Gülabibey Mahallesi Kapaklı Bağları 54. Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, Nurten Aydın (55), torunu E.A. (3) ile evde bulundukları sırada bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Evden dumanların yükseldiğini gören komşuları itfaiye ve sağlık görevlilerine haber verdi. İhbarın ardından bölgeye itfaiye ekipleri ve sağlık görevlileri sevk edildi.

Yangın sırasında torunuyla evde mahsur kalan Nurten Aydın'ın yardım çığlıkları üzerine Murat Tuncay (32) ve Zafer Yılmaz isimli vatandaşlar yanan eve girdi. Tuncay ve Yılmaz, dumanların arasında mahsur kalan talihsiz kadın ve torunu kurtarmaya çalıştıkları sırada, evin giriş kısmında bulunan tüp patladı. Şans eseri herhangi bir şey olmadan evden çıkmayı başaran 4 kişiye olay yerine gelen sağlık görevlileri müdahale yapıldı. Nurten Aydın, torunu E.A. ve mahalle sakinleri Murat Tuncay, Zafer Yılmaz ambulansla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yanan eve müdahale eden itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına alarak söndürdü. İtfaiye görevlilerinin evde yaptıkları incelemede 3 mutfak tüpü ve 1 piknik tüpü daha bulundu.

Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler