Vicdansız anne-baba yakalandı

Mersin’in Mezitli ilçesinde, ormanlık alan içinde ölü bulunan bir haftalık bebeğin annesi ile babası olduğu öne sürülen iki kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, henüz daha bir haftalık olan erkek bebek, üstünde kundağıyla birlikte bir süre önce ki

Vicdansız anne-baba yakalandı

Mersin’in Mezitli ilçesinde, ormanlık alan içinde ölü bulunan bir haftalık bebeğin annesi ile babası olduğu öne sürülen iki kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, henüz daha bir haftalık olan erkek bebek, üstünde kundağıyla birlikte bir süre önce kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ormanlık alanda bulunan çöp yığınlarının önüne bırakıldı. 30 Ocak 2013 Perşembe günü sabah saatlerinde o bölgede çöp toplayan belediye işçisi, çocuğun cesedini görerek, polisi aradı. İhbarın üzerine bölgeye, polis ekipleri ve 112 Acil Servis ekipleri yönlendirildi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, tahmini olarak bebeğin 1 haftalık olduğunu, çocuğun açlıktan ve soğuktan öldüğü üzerinde durdu.

İncelemelerin ardından soruşturma başlatan polis ekipleri, ölü bulunan erkek bebeğe ilişkin kamu ve özel hastanelerin doğum kayıtlarındaki incelemede, N.B.E’nin, 25 Ocak’ta Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde erkek bebek dünyaya getirdiğini, doğumunda kayıtlara ’sosyal vaka’ olarak girildiğini tespit etti. Ekipler, Ankara’da babasıyla yaşayan ve bekar olan N.B.E’yi, ölü bulunan bebeğin annesi olduğu iddiasıyla gözaltına aldı. N.B.E’nin, çocuğun babasının Mersin’de yaşayan erkek arkadaşı T.T. olduğunu öne sürmesi üzerine bu kişi de yakalandı. N.B.E. ve T.T, emniyetteki işlemlerinin ardından Mersin Adliyesi’ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler