Vahşetin böylesi! Bilezikleri çalmak için...

İstanbul Sultangazi’de kimliği belirsiz bir kişi, 3 aylık hamile kadının bileğini kesip 3 bileziğini ve küpelerini gasp etti.Olay, dün saat 18.00 sıralarında Sultançiftliği Yenimahalle 184. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 aylık hamile ola

Vahşetin böylesi! Bilezikleri çalmak için...

İstanbul Sultangazi’de kimliği belirsiz bir kişi, 3 aylık hamile kadının bileğini kesip 3 bileziğini ve küpelerini gasp etti.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Sultançiftliği Yenimahalle 184. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 aylık hamile olan Ebru Kardaş’ın annesi diğer 3 çocuğunu okuldan almak için dışarı çıktı. Bu sırada bir kişi tek başına olan genç kadının bulunduğu evin kapı zilini çaldı. Annesinin eve geldiğini düşünen Ebru Kardaş, kapıyı açar açmaz şüphelinin saldırısına maruz kaldı. Kardaş’a saldıran kimliği belirsiz zanlı, hamile kadının kolundaki bilezikleri gasp etmek için bıçak çekti. Kimliği belirsiz şahıs, kendisine direnen talihsiz kadını yere yatırıp yastıkla kafasına bastırdı sonra da elindeki bıçakla sağ bileğini kesti. Zanlı daha sonra kadının kolundaki 3 bilezikle küpelerini gasp ederek kayıplara karıştı.

AMELİYATA ALINDI

Okuldan çocukları alan Ebru Kardaş’ın annesi eve gelince kızını yerde kanlar içerisinde baygın halde yatarken farketti. Yakınları tarafından Sultangazi’de bulunan Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından bileğinde derin kesik oluşan 3 aylık hamile kadın, buradan ambulansla İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilerek ameliyata alındı.

Ebru Kardaş’ın eniştesi Necmettin Gümüş "Bizim kızımız evdeyken annesi kardeşini okuldan almaya gitmiş. Annesi çıktıktan sonra birisi kapıyı çalmış. Kızımız annem geri geldi diye kapıyı açmış. Kapıyı açmasıyla şahıs, kızın ağzına yastık koymuş ve boğmak istemiş. Sonrasında kızımız direnmiş ve kolunu keserek bileziklerini almış" şeklinde yaşananları anlattı.

Polis ekipleri olayı gerçekleştirdikten sonra kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Öte yandan yaralı hamile kadınla ilgilenilmediğini iddia eden hasta yakınları ve hastane görevlileri arasında bir arbede yaşandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler