Uzman Çavuşlar nasıl memur olacak?

 AKP'nin Kızılcahamam Kampında milletvekilleri hükümetin ve partinin yetkili isimlerine çeşitli sorular sordular. O sorulardan birisi de Uzman Çavuşlar'ın memuriyete geçmeleriyle ilgiliydi. Oğuz Kaan Köksal uzman çavuşların memuriyete geçmek için 2 yıl as

Uzman Çavuşlar nasıl memur olacak?

 

AKP'nin Kızılcahamam Kampında milletvekilleri hükümetin ve partinin yetkili isimlerine çeşitli sorular sordular. O sorulardan birisi de Uzman Çavuşlar'ın memuriyete geçmeleriyle ilgiliydi.
 
Oğuz Kaan Köksal uzman çavuşların memuriyete geçmek için 2 yıl askeri hizmet şartını 7 yıla çıkarmak için çalışma yaptıklarını söyledi.
 
MEMUR OLMAK İÇİN 7 YIL ŞARTI
 
Uzman çavuşlar 2 yıl çalışıp, KPSS sınavına girmeden uygun kadro bulunması halinde memuriyete geçebiliyordu. Köksal, bu süreyi 7 yıla çıkarmak için çalıştıklarını ifade ederek, buna talip olanlarda sicilin temiz olması, kurumlara geçişte mülakat şartı gibi şartlar getireceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam