Uyuşturucuya darbe 12 gözaltı!

 KARABÜK'te polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 12 kişi gözaltına alınırken, 80 gram esrar ile 1 kilo Bonzai ele geçirildi. Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Karabük ve Safranbolu'da uyu

Uyuşturucuya darbe 12 gözaltı!
 KARABÜK'te polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 12 kişi gözaltına alınırken, 80 gram esrar ile 1 kilo Bonzai ele geçirildi.
 
Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Karabük ve Safranbolu'da uyuşturucu madde satıldığı ihbarları üzerine çalışma başlattı. Polisin bugün sabah gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonlarda Karabük'te Y.Ç., K.G., B.Ö., E.G., S.K. ve T.Ö. ile Safranbolu'da ise N.Y., U.G., S.C., V.E., İ.G. ve C.Y. gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda 80 gram esrar ile 1 kilo Bonzai olarak bilinen sentetik uyuşturucu ele geçirildi.
 
12 şüpheli, Emniyet'teki ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam