Uşak’ta bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

Aralarında önceden husumet bulunduğu iddia edilen iki grup, dün saat 22.30 sularında Cumhuriyet Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'ndeki Örnek Evleri mevkisinde bulunan sağlık ocağının önünde karşılaşınca tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine bıçakla

Uşak’ta bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

Aralarında önceden husumet bulunduğu iddia edilen iki grup, dün saat 22.30 sularında Cumhuriyet Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'ndeki Örnek Evleri mevkisinde bulunan sağlık ocağının önünde karşılaşınca tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine bıçaklar çekildi. Aynı arabada bulunan 20 yaşındaki Ömer Kahraman, 17 yaşındaki Fatih D. ve 22 yaşındaki Gökhan Dursun'un, yaşları 18 ile 24 arasında değişen S.M., F.M. ve B.A. tarafından darp edildiği öne sürüldü. İddiaya göre B.A. tarafından bıçaklanan üç genç, yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalelerinden sonra Uşak Devlet Hastanesi'ne sevk edildiler. Durumu ağır olan Kahraman kurtarılamadı. Yaralı iki gencin sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Darp ve bıçaklama olayına karıştığı iddia edilen S.M., F.M. ve B.A., kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam