Ünlü şarkıcının konseri yarıda kaldı!

Samsun’da ünlü şarkıcı Sıla ve şarkılarıyla beğeni toplayan Model grubunun sahne alacağı, 8. GNCFEST konserlerinin Samsun ayağı hava muhalefeti nedeniyle yarıda kaldı.24 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında toplam 7 ilde 8. GNCFEST kapsamında konser verecek ol

Ünlü şarkıcının konseri yarıda kaldı!

Samsun’da ünlü şarkıcı Sıla ve şarkılarıyla beğeni toplayan Model grubunun sahne alacağı, 8. GNCFEST konserlerinin Samsun ayağı hava muhalefeti nedeniyle yarıda kaldı.

24 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında toplam 7 ilde 8. GNCFEST kapsamında konser verecek olan Sıla ve Model ilk konserini Samsun’da hava muhalefeti nedeniyle yarıda kesti. Sahneye ilk çıkan Model grubu 3 şarkı söyledikten sonra rüzgarın şiddetini arttırması ve beraberinde getirdiği yağmur nedeniyle konseri yarıda kesmek zorunda kaldı.

Konserin ortasında başlayan sağanak yağmur ve rüzgar nedeniyle sahneye yakın olan seyircileri özel güvenlik güçleri vatandaşların can güvenliği için birkaç adım geriye aldı. Rüzgarın ve yağmurun şiddetini arttırması sonucu konserin ileri bir tarihe ertelendiği konseri izlemeye gelen seyircilere bildirildi.

Konserin iptali ile ilgili açıklama yapan Genç Turkcell Pazarlama Müdürü Gizem Moral, “Hava muhalefeti dolayısıyla şuanda vatandaşlarında can güvenliği konusunda önlem alabilmek için Samsun’daki konserimizi erteledik. Şuanda tarihimiz net değil. Rotamız aynı şekilde devam ediyor” dedi.

Sıla ve Model’in Samsun’dan sonraki durağı Erzurum olacak. Adana, Konya, Eskişehir ve Bursa’dan sonra festival İstanbul ile son bulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam