Ünlü İş adamı ölümden döndü!

 MNG Holding Başkan Yardımcısı ve Tv 8'in eski İcra Kurulu Başkanı Serdar Özkazanç ve eşi çden Özkazanç Bodrum'da geçirdikleri trafik kazasında ölümden döndü... Ankara'dan Bodrum'a gelen Tv 8’in eski İcra Kurulu Başkanı Serdar Özkazanç ile eşi İçden Özkaz

Ünlü İş adamı ölümden döndü!

 

MNG Holding Başkan Yardımcısı ve Tv 8'in eski İcra Kurulu Başkanı Serdar Özkazanç ve eşi çden Özkazanç Bodrum'da geçirdikleri trafik kazasında ölümden döndü...
 
Ankara'dan Bodrum'a gelen Tv 8’in eski İcra Kurulu Başkanı Serdar Özkazanç ile eşi İçden Özkazanç, Torba- Gündoğan yolunda otomobille giderken, uçuruma yuvarlanmaktan bir ağaca takılı kalarak kurtuldu ve ölümden döndü. Serdar Özkazanç, "Sanırım aniden geri dönmek istedim, arkadan gelen otomobil bize çarptı. Nasıl olduğunu bilmiyorum, herkese dikkatli araç kullanmalarını öneriyorum, büyük şansımız varmış" dedi.
 
MNG Holding'in kurucusu Memhet Nazif Günal'ın yeğeni, MNG Holding Başkan Yardımcısı ve Tv 8'in eski İcra Kurulu Başkanı 50 yaşındaki Serdar Özkazanç ve eşi 41 yaşındaki İçden Özkazanç, dün akşam saatlerinde Ankara'dan uçakla Bodrum'a geldi. Havalimanından 48 V 0975 plakalı otomobille Gündoğan'a gitmek üzere yola çıkan Serdar Özkazanç, Torba Mahallesi Rıza Anter Caddesi'ne geldiğinde aniden 'U' dönüşü yaparak geri dönmek istedi.
 
ÖLÜMDEN DÖNDÜLER
 
Manevra sırasında, arkadan gelen Bodrum'da market işletmecisi 40 yaşındaki Alper Kabul yönetimindeki 48 TF 909 plakalı otomobil, Serdar Özkazanç yönetimindeki otomobile ortadan çarptı. İçinde Özkazanç çiftinin bulunduğu otomobil savrulup 20 metrelik uçurum kenarında bir ağaca çarparak durabildi. Hurda haline gelen otomobilden çıkarılan İçden Özkazanç korku dolu gözlerle ambulansın gelmesini bekledi. Kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan Serdar Özkazanç da uzun süre olayın şokunu üzerinden atamadı. Kazada Kabul'un otomobilinde bulunan 30 yaşındaki Nurcan Çayıroğlu ile babası Ahmet Çayıroğlu da hafif yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
NASIL OLDUĞUNU HATIRLAMADI
 
Serdar Özkazanç, "Kazanın şokunu henüz atlatamadım, nasıl olduğunu bilmiyorum, sanırım geri dönmek istedim. Herkese dikkatli araç kullanmalarını öneriyorum, önemli olan bana ve eşime bir şey olmaması. Durumumuz iyi kontrollerimiz yapıldıktan sonra Gündoğan'a gideceğiz. Bir iş için eşimle Bodrum'a gelmiştik, beklemediğimiz anda bu kaza oldu. Büyük şansımız varmış kazayı hafif atlattık" diye konuştu.
 
Özkazanç çifti ve diğer yaralılar yaklaşık 4 saat sonra taburcu edildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam