Üniversite öğrencisinin sır ölümü!

 UŞAK’ta, geçen yıl üniversiteden mezun olan 20 yaşındaki Fahri Ekiz, henüz bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu evin çatı katındaki demire bağladığı anten kablosuna kendini asıp canına kıydı. Arkadaşları, Ekiz'in hiçbir sorununun bulunmadığını s

Üniversite öğrencisinin sır ölümü!
 UŞAK’ta, geçen yıl üniversiteden mezun olan 20 yaşındaki Fahri Ekiz, henüz bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu evin çatı katındaki demire bağladığı anten kablosuna kendini asıp canına kıydı. Arkadaşları, Ekiz'in hiçbir sorununun bulunmadığını söyledi.
 
Olay, Fatih Mahallesi 5. Kent Sokak’taki dubleks evde bugün saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Ailesi şehir dışında olan ve ağabeyi Fatih Ekiz’le kalan Fahri Ekiz, "Canım sıkıldı" dedikten sonra evin çatı katına çıktı. Buradaki anten kablosunu tavanda bulunan demire bağlayan Fahri Ekiz, kendini astı. Uşak Üniversitesi’nden geçen yıl mezun olan gencin ağırlığını daha fazla taşımayan kablo koptu ve Fahri Ekiz yere düştü.
 
AĞABEY SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
 
Gürültüyü duyan ağabeyi Fatih Ekiz, çatı katına koştu. Kardeşini yerde baygın halde gören Fatih Ekiz, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri Fahri Ekiz’in hayatını kaybettiğini belirledi. Polis evde inceleme yaparken gencin intihar notu bırakmadığı öğrenildi. 
 
Arkadaşları Fahri Ekiz’in bir sorununun bulunmadığı ve arkadaş canlısı biri olduğunu ifade etti. Ağabey Fatih Ekiz sinir krizi geçirirken, durum ailesine de bildirildi. Savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Fahri Ekiz'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam