Uğrur'u böyle vurdu!

Adazarı'nda 37 yaşındaki Hakan İ., kahvede tartıştığı 34 yaşındaki Uğur Mutlu'yu bir gün sonra cadde ortasında tabancayla vurma anının bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildiği ortaya çıktı. Görüntülerde 5 kurşunla vurulan Mutl

Uğrur'u böyle vurdu!

Adazarı'nda 37 yaşındaki Hakan İ., kahvede tartıştığı 34 yaşındaki Uğur Mutlu'yu bir gün sonra cadde ortasında tabancayla vurma anının bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildiği ortaya çıktı. Görüntülerde 5 kurşunla vurulan Mutlu, kaldırımda otururken saldırıyı gerçekleştiren Hakan İ. elinde tabanca ile geliyor. Onu gören Uğur Mutlu kaçmaya başlarken Hakan İ. peşinden koşuyor. Yere düşen Uğur Mutlu'nun yanına giden Hakan İ. tabanca ile ard arda ateş ederek onu vurup elinde tabanca ve yanındaki bir arkadaşı ile kaçıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam