Türk yıldızları göz kamaştırdı!

AVUSTURYA'nın Zeltweg kasabasında iki yılda bir düzenlenen AIRPOWER 13 hava gösterisi sona erdi. Gösterilere bu yıl aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 20 ülkeden 200 uçak ve helikopter katıldı. Etkinlik boyunca 6 NF-5 Süpersonic savaş uçaklarıyla havalan

Türk yıldızları göz kamaştırdı!
AVUSTURYA'nın Zeltweg kasabasında iki yılda bir düzenlenen AIRPOWER 13 hava gösterisi sona erdi. Gösterilere bu yıl aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 20 ülkeden 200 uçak ve helikopter katıldı.
 
Etkinlik boyunca 6 NF-5 Süpersonic savaş uçaklarıyla havalanan Türk Yıldızları'nın birbirinden tehlikeli hareketleri yaklaşık 300 bin izleyici tarafından alkışlarla izlendi.
 
Türk Hava Kuvvetlerine bağlı akrobasi timi Türk Yıldızlarının, Avusturya'daki AIRPOWER-13 etkinliğinde kötü hava koşullarına rağmen birçok zor hareketi büyük bir başarıyla icra etmesi, seyirciler arasındaki Türkler tarafından gurur ve mutlulukla karşılandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam