Tümgeneralin oğluna pompalı saldırı!

Tümgeneral Hasan Hüseyin Demiraslan’ın oğlu Göktuğ Demiraslan ile kız arkadaşı Elena Radiskova, evlerinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Otomatik av tüfeğiyle 5 el ateş eden saldırgan, yere düşen çiftin yanına gidip kafalarına birer kurşun daha sıktı. D

Tümgeneralin oğluna pompalı saldırı!

Tümgeneral Hasan Hüseyin Demiraslan’ın oğlu Göktuğ Demiraslan ile kız arkadaşı Elena Radiskova, evlerinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Otomatik av tüfeğiyle 5 el ateş eden saldırgan, yere düşen çiftin yanına gidip kafalarına birer kurşun daha sıktı. Demiraslan’ın kafatası parçası 30 metre uzaklıkta bulundu

TUBİTAK Savunma Geliştirme’de uzman yardımcısı olarak çalışan Hava Kuvvetleri Komutanlığı Personel Daire Başkanı Tümgeneral Hasan Hüseyin Demiraslan’ın 24 yaşındaki oğlu Göktuğ Demiraslan, 15 gün önce Türkiye’ye gelen sevgilisi Özbekistan doğumlu Rus uyruklu Elena Radiskova (23) ile Etimesgut ilçesi Eryaman Atakent Vadi Sitesi’ndeki evinin önünde önceki gece saat 23.00 sıralarında saldırıya uğradı.

KAFATASLARI PARÇALANDI
Hürriyet'in haberine göre, site girişindeki ağaçların arasında saklanan saldırgan, Demiraslan ve Radiskova’nın bir metreye kadar yaklaşmasından sonra otomatik av tüfeğiyle ateş açtı. Yakın mesafeden 5 el ateş eden saldırgan, Demiraslan ve Radiskova’nın yere düşmesinden sonra yanlarına gitti. Saldırgan, yaralı bir şekilde yerde yatan Demiraslan ve Radiskova’nın kafalarına da birer el ateş etti. Demiraslan ve Radiskova’nın kafatasları parçalandı.

Silah seslerinden sonra ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çok geniş bir alana yayılan kafatası parçalarını topladı. Sabah saatlerinde  Demiraslan’ın kafatası parçası 30 metre uzaklıkta bulundu.  Demiraslan ve Radiskova’nın cesetleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Adli Tıp’a gelerek bilgi alan Tümgeneral Hasan Hüseyin Demiraslan’ın oldukça bitkin olduğu gözlendi.

Saldırgan kamerada
Cinayet büro dedektiflerinin sır cinayeti çözmek için bölgedeki güvenlik kameraları üzerinde yaptıkları incelemede 25-30 yaşlarındaki bir erkeğin site önünden hızla kaçarken görüldüğü belirlendi. Dedektifler, “Katil, ölenleri tanıyan biri. Cinayet planlanmış” dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam