Tren arabayı biçti: 3 ölü

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde, kontrolsüz hemzemin geçitte trenin çarptığı otomobildeki 3 kişi yaşamını yitirdi. Kaza Medar Beldesi yakınlarında meydana geldi. Süleymanlı Beldesi'nde bir inşaatta çalışan Erkan İşlek (35), beraberinde kendisi gibi inşaat i

Tren arabayı biçti: 3 ölü
Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde, kontrolsüz hemzemin geçitte trenin çarptığı otomobildeki 3 kişi yaşamını yitirdi.
 
Kaza Medar Beldesi yakınlarında meydana geldi. Süleymanlı Beldesi'nde bir inşaatta çalışan Erkan İşlek (35), beraberinde kendisi gibi inşaat işçisi olan Sinan İşlek (20) ve İbrahim Kara (17) ile Dayıoğlu Beldesi'ndeki evlerine gitmek üzere yola çıktı. Medar Beldesi yakınlarına geldiklerinde Erkan İşlek'in kullandığı 40 DH 113 plakalı otomobile, kontrolsüz hemzemin geçitte İzmir-Bandırma seferini yapan 17 Eylül Ekspresi çarptı. Trenin önünde bir süre sürüklenerek hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Erkan İşlek ile yanındaki Sinan İşlek ve İbrahim Kara olay yerinde yaşamını yitirdi. Acı haberi olarak olay yerine gelen ölen üç kişinin yakınları, gözyaşlarına boğuldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, trenin makinistinin ifadesine başvurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam