Trafik canavarı gece de boş durmadı

Karaman’da iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Kaza, gece saat 23.50 sıralarında Karaman-Mersin Çevreyolu Cezaevi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ömer Yagal (64) yönetimindeki 70 ER 085 plakalı otom

Trafik canavarı gece de boş durmadı

Karaman’da iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Kaza, gece saat 23.50 sıralarında Karaman-Mersin Çevreyolu Cezaevi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ömer Yagal (64) yönetimindeki 70 ER 085 plakalı otomobil, kavşakta Abdullah Yalman (20) idaresindeki 06 GG 925 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada ağır yaralanan 70 ER 085 plakalı otomobilin sürücüsü ile araçta bulunan Zeynep Türkmen (29) ve Fatma Yagal (23), ambulansla kaldırıldıkları Karaman Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Diğer otomobilin sürücüsü ile araçta bulunan Abdurrahman Navruz (20), Mücahit Karabağ (20) ve Celalettin Günay (22) ise yaralandı. Aynı hastanede tedavi altına alınan gençlerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

ANKARA’DA 1 ÖLÜ, 25 YARALI

Başkent’te bir otobüs ile TIR’ın çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi yaralandı. Kaza, gece saatlerinde İstanbul-Ankara karayolunun Kızılcahamam mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine doğru ilerleyen Gökhan Ersoy kontrolündeki 34 VKM 61 plakalı otobüs ile Süleyman Oğuz Tav kontrolündeki dorsesinde araç yüklü olan 34 TE 8351 plakalı TIR birbirine girdi. Çarpışma sonucu TIR’ın dorsesindeki araçlar yola savruldu. Kazayı gören vatandaşlar polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan 25 kişi ambulanslarla Kızılcahamam ve Ankara’daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Kaza yapan otobüsün muavini olduğu öğrenilen Serdar Özdemir, otobüs ile TIR’ın dorsesi arasında sıkışarak hayatını kaybetti. Özdemir’in cansız bedeni, sıkıştığı yerden vinç yardımıyla çıkarıldı.

Olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri, bölgede güvenlik önlemleri aldı. Kaza nedeniyle trafik, bir süre tek şeritten aktı.

İSTANBUL’DA 1 ÖLÜ

İstanbul Tuzla’da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak elektrik direğine çarpan otomobildeki 1 kişi hayatını kaybetti.

Tuzla İçmeler Köprü çıkışında saat 00.30 sıralarında seyir halinde bulunan Abdulhamit Sandalcı (36) yönetimindeki 34 Z 6060 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle ıslanan zeminde kontrolden çıkarak orta refüjdeki elektrik direğine çarptı. Kazada elektrik direği yerinden sökülürken, hurda haline gelen otomobilin içerisinde bulunan ve bir nakliye şirketinde yönetici olduğu belirtilen Hüseyin Temiz (30), araç içerisinde sıkıştı. Araçta sıkışan Hüseyin Temiz, olay yerine gelen itfaiye erleri tarafından çıkarılarak hastaneye gönderildi. Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Hüseyin Temiz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü Abdulhamit Sandalcı ile yine araçta bulunan Cengiz Cebe’nin olay yerinde ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından, polis merkezine götürüldüğü belirtildi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

KONYA’DA 5 YARALI

Konya’da polis otosunun minibüsle çarpıştığı kazada 2’si polis 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 00.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Antalya Çevre Yolu Taşköprü Caddesi kavşağından meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Asayiş Ekipler Amirliğine bağlı bir ekipte çalışan Atilla Yıldırım idaresindeki 42 A 2856 plakalı polis aracı devriye gezdiği sırada Taşköprü Caddesinde seyir halinde olan Osman B.(59) idaresindeki 42 D 7748 plakalı minibüs ile kavşakta kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle polis otosu yolda savrulurken, minibüs ise yoldan çıkarak elektrik trafosuna çarptıktan sonra boş tarlaya düştü. Kazada polis otosunda bulunan polis memuru Atilla Yıldırım ile Osman Çakmak araç içerisinde sıkıştı. Minibüste bulunan Rukiye B. (52) camdan yola savrularak yaralanırken, Dilek K. (26) ve Saliha K. (3) hafif şekilde yaralandı. Kazayı gören başka bir polis ekibi sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi sıkıştıkları yerde yaptı. Kazada polis otosunda sıkışan sürücüler olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu kısa sürede kurtarılarak ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılırken, minibüste bulunan yaralılar ise Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

Kaza anı yol üzerinde bulanan bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Kazalarla ilgili soruşturmalar başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam