Trabzonlu yeteneğe 5 yıl hapis şoku!

 Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve jüri üyesi olduğu "Yetenek Sizsiniz" adlı yarışma programının birincisi Sefa Doğanay, yarışmada Zeki Müren taklidi yaparken seslendirdiği "Annem" şarkısı nedeniyle mahkemelik oldu.  5 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR  Vefat eden e

Trabzonlu yeteneğe 5 yıl hapis şoku!

 

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve jüri üyesi olduğu "Yetenek Sizsiniz" adlı yarışma programının birincisi Sefa Doğanay, yarışmada Zeki Müren taklidi yaparken seslendirdiği "Annem" şarkısı nedeniyle mahkemelik oldu. 
 
5 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR 
 
Vefat eden eser sahibi Özer Şenay'ın eşi Hacer Şenay'ın şikâyeti üzerine başlatılan soruşturmanın ardından, Doğanay hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle İstanbul Fikri Sınai Haklar Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. 
 
ACUN'UN İFADESİ ALINDI 
 
Aynı soruşturma kapsamında ifadesi alınan ve yarışmacının söyleyeceği şarkıyı önceden bilmediğini söyleyen Ilıcalı hakkında ise takipsizlik kararı verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam