Trabzonlu "Süper Vali" unutulmadı...

Denizli Valisi olarak görev yaparken 10 yıl önce Ankara yakınlarında geçirdiği şüpheli(!) trafik kazasında ağır yaralanıp bitkisel hayata girdikten sonra yaşamını yitiren 'Süper Vali' lakaplı Recep Yazıcıoğlu, Aydın’ın Söke İlçesi’ndeki mezarı başında anı

Trabzonlu "Süper Vali" unutulmadı...

Denizli Valisi olarak görev yaparken 10 yıl önce Ankara yakınlarında geçirdiği şüpheli(!) trafik kazasında ağır yaralanıp bitkisel hayata girdikten sonra yaşamını yitiren 'Süper Vali' lakaplı Recep Yazıcıoğlu, Aydın’ın Söke İlçesi’ndeki mezarı başında anıldı. Yazıcıoğlu’nun mezarına, Erzincan ve Trabzon’dan getirilen toprak da serpildi.

Denizli Valisi olarak görev yaparken, 2 Eylül 2003 tarihinde, Eskişehir- Ankara karayolu Temelli Belediyesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanıp bitkisel hayata giren ve 8 Eylül’de yaşamını yitirdikten sonra cenazesi Aydın’ın Söke İlçesi’ndeki mezarlığa defnedilen 'Süper Vali' Recep Yazıcıoğlu için mezarı başında anma töreni düzenlendi. Törene, merhum Yazıcıoğlu’nun kız kardeşleri Leyla İleri, Selma Özcan, enişteleri Umur İleri, Kenan Özcan, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Ali Güzelyağdöken, Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fatma Aydoğan, Söke Devlet Hastanesi Müdürü Erol Dinçer, Yazıcıoğlu ailesinin yakınları, Aydın Marongozlar Odası Başkanı Süleyman Algür katıldı.

trs.jpg

Duaların okunmasının ardından, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Kamu Yönetimi 3’üncü sınıf öğrencisi Nur Dağcı’nın, Yazıcıoğlu’nun doğduğu Trabzon’nun Sürmene Yılmazlar Köyü’nden getirdiği su ve toprak, ayrıca Yazıcıoğlu’nun Erzincan’da görev yaptığı dönemde 5 yıl boyunca makam şöförlüğünü yapan Yılmaz Yücesoy’un Erzincan’dan getirdiği su ve toprak mezara serpildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam