Trabzon'dan Borçka'ya yardım!

Artvin’in Borçka ilçesinde meydana gelen heyelan olayları sonrasında Borçkalıların yardımına koşan ve çok sayıda vidanjör ile kanal temizleyiciyi ilçeye gönderen Trabzon Büyükşehir Belediyesi dün gece ve bugün 3 yıkama aracı ile Borçka'yı çamurdan arındır

Trabzon'dan Borçka'ya yardım!

Artvin’in Borçka ilçesinde meydana gelen heyelan olayları sonrasında Borçkalıların yardımına koşan ve çok sayıda vidanjör ile kanal temizleyiciyi ilçeye gönderen Trabzon Büyükşehir Belediyesi dün gece ve bugün 3 yıkama aracı ile Borçka'yı çamurdan arındırıyor.  Büyükşehir Belediyesinin yıkama araçları selin etkisi silinene kadar çalışmalarını sürdürecek. 

Büyükşehir Belediyesi daha önce sağlıklı su sorununun yaşandığı bölgeye 9 bin 363 adet 0,5 litrelik, 3 bin 360 adet 1,5 litrelik, 2 bin 100 adet 5 litrelik ve 270 adet 10 litrelik olmak üzere toplamda 22 bin 921 litre pet şişe içme suyu dağıttı.  

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu imkanlar ölçüsünde bölgede meydana gelen olumsuz durumların ortadan kaldırılması için çalıştıklarını ifade ederek, "Milletimiz yardımseverdir. Bir sorunu olanın yardımına koşar. Bugün Borçka zor durumda ve biz yardıma koştuk. Geçmişte bölgemizin farklı yerlerinde sel ve heyelanlar olmuş ve kamu kurumlarımızla, belediyelerimizle yardıma gitmiştik. Bugünde Borçka'yı tertemiz yapana kadar çalışmalarımız sürecek" dedi.

borca-yardim-(1).jpg

borca-yardim-(2).jpg

borca-yardim-(7).jpg

borca-yardim-(4).jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler