Trabzon'da kaza 3 yaralı

Haber61.net - Haber Servisi - Trabzon'da makas atan aracın çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Yomra ilçesinden merkez istikametine seyir halinde olan 61 VF 098 plakalı aracı aynı istikamette seyir halinde olan bir

Trabzon'da kaza 3 yaralı

Haber61.net - Haber Servisi - Trabzon'da makas atan aracın çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Yomra ilçesinden merkez istikametine seyir halinde olan 61 VF 098 plakalı aracı aynı istikamette seyir halinde olan bir araç geçmeye çalışırken çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç bariyerlere çarparak kaza yaptı.

Araçta bulunan 3 kişiden Meryem Ceylan ve Kehriban Şahin kazadan hafif yaralı olarak kurtulurken Halil İbrahim Şahin'in olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi.  

Kazaya sebap olan ve plakası öğrenilemeyen araç olay yerinden ayrılırken bulunması için polis ekipleri çalışma başlattı.

trabzonda-kaza-3-yarali.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler