Trabzon yeni yıla nasıl bir havada girecek?

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, İstanbul, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin'in kıyıları, Bursa

Trabzon yeni yıla nasıl bir havada girecek?

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, İstanbul, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin'in kıyıları, Bursa ve Balıkesir'in kuzey çevreleri ile sabah ilk saatlerde olmak üzere Tekirdağ'ın doğusu, Samsun ve Erzincan çevrelerinin hafif yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının kuzey ve batı kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, güney kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara' da kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Karadeniz'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 11

İstanbul: Çok bulutlu, hafif sağanak yağışlı, öğle saatlerinden itibaren parçalı bulutlu 10

İzmir: Parçalı zamanla çok bulutlu 14

Adana: Parçalı ve az bulutlu 15

Antalya: Parçalı ve az bulutlu 15

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatlerde hafif yağmur ve sağanak yağışlı 12

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı 13

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu 0

Diyarbakır: Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar yağmur ve yüksekleri karla karışık yağmur 6

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam