Trabzon dönüşü kaza kurbanı olmuştular

 Kız istemek için gittikleri Trabzon'dan dönerken Samsun'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişi Çorum'da toprağa verildi. Trabzon'un Araklı ilçesinde kız istedikten sonra Çorum'a dönerken Samsun'un Terme ilçesine bağlı Söğ

Trabzon dönüşü kaza kurbanı olmuştular

 

Kız istemek için gittikleri Trabzon'dan dönerken Samsun'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişi Çorum'da toprağa verildi.
 
Trabzon'un Araklı ilçesinde kız istedikten sonra Çorum'a dönerken Samsun'un Terme ilçesine bağlı Söğütlü beldesi yakınlarında içinde bulundukları otomobilin kontrolden çıkarak menfeze çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden damat adayının ağabeyi Hamdi Şahin (37), annesi Nezaket Şahin (65), yengesi Şengül Şahin (34) ve yeğeni Şeyma Şahin'in (15) cenazeleri, dün akşam saatlerinde Çorum'a getirildi.
 
Ölen 4 kişinin cenazeleri, sabah saatlerinde yakınları tarafından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak konvoy eşliğinde Mecitözü İlçesine bağlı Sırçalı Köyü'ne götürüldü.
 
Sırçalı Köyü Camisi'nde kılınan öğle namazına müteakip köy mezarlığına götürülen cenazeler, burada kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
 
Cenazeye, Mecitözü Kaymakamı Cüneyt Epcim ile ölenlerin yakınları ve köylüler katıldı. Kazada yaralanan ve Çarşamba Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edilen sürücü Ömer Şahin (39) ile Ahmet Şahin (14) de cenaze töreninde yer aldı.
 
Kazada annesi, ağabeyi, yengesi ve yeğenini kaybeden ve dönüş yolunda başka bir araçta olan damat adayı Arif Şahin ile bazı yakınları, cenaze töreni sırasında güçlükle ayakta durabildi.
 
Trabzon'dan Cumartesi akşamı kız istedikten sonra Çorum'a dönmek için gece saatlerinde yola çıkan Ömer Şahin (39) yönetimindeki 19 EA 652 plakalı otomobil, Samsun'un Terme ilçesine bağlı Söğütlü beldesi yakınlarında kontrolden çıkarak menfeze çarpmış, kazada damat adayının ağabeyi Hamdi Şahin, annesi Nezaket Şahin, yengesi Şengül Şahin ve yeğeni Şeyma Şahin hayatını kaybetmişti.
 
Yaralanan sürücü Ömer Şahin ile Ahmet Şahin (14) Çarşamba Devlet Hastanesi'nde, durumu ağır olan Şüheda Şahin (2) ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam