Tır Tekerlekleri arasında tehlikeli yolculuk

Kapıkule’de bir TIR aracında yapılan aramada, tekerlerin arasında gizlenerek yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan Mynmar uyruklu bir kaçak yakalandı.Türkiye’den çıkış yapmak üzere gümrük sahasına giren H.Ö. isimli şahsın kullandığı Türk plakalı

Tır Tekerlekleri arasında tehlikeli yolculuk

Kapıkule’de bir TIR aracında yapılan aramada, tekerlerin arasında gizlenerek yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan Mynmar uyruklu bir kaçak yakalandı.

Türkiye’den çıkış yapmak üzere gümrük sahasına giren H.Ö. isimli şahsın kullandığı Türk plakalı araç, gümrük görevlileri tarafından durduruldu. Gümrük ve Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü görevlilerinin yaptığı aramada kaçak bir kişinin ilginç ve tehlikeli yolculuğu fark edildi.

TIR dorsesinin tekerleri arasındaki dingil boşluğuna gizlenmiş vaziyette yasa dışı olarak yurt dışına çıkmaya çalışan Myanmar uyruklu 1 kişi yakalandı. Olayla ilgili olarak TIR sürücüsü H.Ö. gözaltına alındı. Gümrükteki işlemleri tamamlanan şahıs adliyeye sevk edilirken, yakalanan kaçak şahıs ise sınır dışı edilmek üzere Edirne Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam