Testereli fantezide sevgili affı kurtaramadı!

İSTANBUL Kadıköy'de 27 yaşındaki Leyla Y., bilgisayar uzmanı erkek arkadaşı Volkan A. ile gittiği 5 yıldızlı otelin odasında dehşet yaşadı. Genç adam, 'sürprizim var' diyerek gözlerini kapattırdığı genç kızı biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdi, ardınd

Testereli fantezide sevgili affı kurtaramadı!

İSTANBUL Kadıköy'de 27 yaşındaki Leyla Y., bilgisayar uzmanı erkek arkadaşı Volkan A. ile gittiği 5 yıldızlı otelin odasında dehşet yaşadı. Genç adam, 'sürprizim var' diyerek gözlerini kapattırdığı genç kızı biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdi, ardından da ellerini kelepçeledi. Kızın çığlıkları üzerine otele gelen polis, sevgiliyi gözaltına aldı. Çantasından satır, çöp poşeti, koli bandı ve testere de çıkan genç, kendisini "Korkutmak istemiştim" diye savundu. Tutuklanan Volkan A. hakkında, 2 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Volkan Y.'nin, daha önce evlenmesine 5 gün kala nişanlısı tarafından aldatıldığı için kadınlara güvenmediği söyleyen Leyla Y. ise ilk duruşmada tutuklu sevgilisinden şikayetçi olmadı.

'EVLENECEĞİZ' DEDİ AMA...
Önceki gün görülen karar duruşmasına gencin yakınlarıyla birlikte gelen Leyla Y,. kısa sürede evleneceklerini söylediği Volkan A.'dan şikayetçi olmadığını yineledi. Son sözü sorulan sanık da "Aşırı derecede pişmanım. Keşke zamanı geri alabilseydim de bu olanlar yaşanmasaydı" diye konuştu. Mahkeme sevgiliyi, 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler