'Tecavüz Odası'na ceza yağdı!

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne bağlı Gökben Köyü'nde geçen yıl 19 yaşındaki Özge A. ve Taşkın G., ailelerinin rızasıyla nişanlandı. Ancak bir süre sonra Özge A., Taşkın G.'den ayrılmak istedi. Duruma karşı çıkan 2 tarafın ailesi, genç kızı, büyü yapılmış ola

'Tecavüz Odası'na ceza yağdı!

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne bağlı Gökben Köyü'nde geçen yıl 19 yaşındaki Özge A. ve Taşkın G., ailelerinin rızasıyla nişanlandı. Ancak bir süre sonra Özge A., Taşkın G.'den ayrılmak istedi. Duruma karşı çıkan 2 tarafın ailesi, genç kızı, büyü yapılmış olabileceği gerekçesiyle hocaya götürdü.

ODAYA KİLİTLEDİLER

Kararından yine vazgeçmeyen Özge A., 2 Ağustos 2012'de hocaya götürme bahanesiyle Gökben Köyü'ndeki Taşkın G.'nin teyzesi H.C.'nin evine götürüldü. Bir odaya kilitlenip 3 saat boyunca nişanlısı Taşkın G. tarafından cinsel ilişkiye zorlanan Özge A., pencereden atlayarak kaçtı. Özge A.'nın şikayeti üzerine gözaltına alınan nişanlısı Taşkın G., babası N.G., ağabeyi Y.G., ablası S.G., ablasının eşi H.G., teyzesi H.C. ve teyzesinin oğlu Ç.C. ile genç kızın annesi S.A. ve babası S.A. tutuklandı.

CEZAEVİNDE EVLENDİ

Yapılan itiraz sonucu Taşkın G. dışındaki 8 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Özge A., daha sonra kendisini ilişkiye zorladığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu Taşkın G. ile geçen yıl eylül ayında cezaevindeyken evlendi. Taşkın G., tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi'nde 14 ay süren davanın karar duruşması dün yapıldı.

KOCAYA 6 YIL 11 AY

Mahkeme, Taşkın G.'yi; "nitelikli cinsel saldırıya teşebbüs" suçundan 1 yıl 11 ay 10 gün, "hile ve cebir kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçunu ise cinsel amaçla gerçekleştirmesi nedeniyle 5 yıl hapis cezasına çarptırdı. Hükmün açıklanması geri bırakılırken, Taşkın G.'nin 5 yıl süreyle denetime tabii tutulmasına karar verildi.
Mahkeme ayrıca 2 aileden 8 kişi hakkında 3 ile 6 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı. Ceza alanlar arasında Özge G.'nin annesi S.A. ile babası S.A. da bulunuyor.

'Kocamla mutluyum, şikayetçi değilim'

Duruşmaya eşi Taşkın G. ile birlikte gelen Özge G., sanık sandalyesinde oturan kocasını savundu. Çok mutlu olduklarını anlatan Özde G., "Bana yönelik eşim ve diğer aile fertlerinin herhangi bir şekilde suç oluşturan eylemi olmamıştır. Eşim benim mutlu olmam için her şeyi yapmaktadır. Hatta buraya 3 kişi gelecektik. Ancak bebeğimizi kaybettik. Kimseden şikayetçi değilim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler