Tatlıcı'nın 4 milyarlık mirası mahkemelik!

 Mahkeme ev talebini reddedip ikiliye kira yardımına karar verdi Merhum işadamı Mehmet Salih Tatlıcı'nın geride bıraktığı 4 milyar dolarlık mirası için hukukmücadelesi devam ederken, iki torunu geçinemedikleri gerekçesiyle mahkemeye başvurdu. Tatlıcı'nın

Tatlıcı'nın 4 milyarlık mirası mahkemelik!

 

Mahkeme ev talebini reddedip ikiliye kira yardımına karar verdi
 
Merhum işadamı Mehmet Salih Tatlıcı'nın geride bıraktığı 4 milyar dolarlık mirası için hukukmücadelesi devam ederken, iki torunu geçinemedikleri gerekçesiyle mahkemeye başvurdu.
 
Tatlıcı'nın 2009’da ölümünün ardından 8 vârisi arasında miras savaşı başladı. İşadamının torunlarından Bedriye Kamer Tatlıcı ile ağabeyi Salih Ziya Tatlıcı mahkemeye başvurarak geçinemediklerini belirtti.
 
'KİMSE BANA İŞ VERMİYOR' 
 
Daha önce fakirlik kâğıdı alarak mahkemeye başvuruda bulunan Bedriye Kamer Tatlıcı, 7 bin TL maaş ile geçinemediğini belirterek "Kiramı ödeyemediğim için evi tahliye etmem istendi" dedi.
 
Salih Ziya Tatlıcı ise dedesinin mirasıyla ilgili haberler nedeniyle iş bulamadığını savundu. Mahkeme, Salih Ziya Tatlıcı'ya ise 3 bin TL aylık bağlanmasına karar verirken, torunların ev talebini ise reddetti. İkiliye aylık bin 500'er TL kira parası da ödenecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam