Taksim Savaş alanına döndü

 Beyoğlu'nda Emek Sineması'na girmek isteyen eylemcilere polis müdahale etti Aralarında sanatçılarında bulunduğu kalabalık, Emek Sineması'nın bulunduğu binanın yenileme çalışmalarını protesto etmek için yürüyüşe geçti. Taksim'de buluşan grup, Emek Sinemas

Taksim Savaş alanına döndü

 

Beyoğlu'nda Emek Sineması'na girmek isteyen eylemcilere polis müdahale etti
 
Aralarında sanatçılarında bulunduğu kalabalık, Emek Sineması'nın bulunduğu binanın yenileme çalışmalarını protesto etmek için yürüyüşe geçti.
 
Taksim'de buluşan grup, Emek Sineması önüne geldiğinde polis engeliyle karşılaştı. Emek Sineması'nın bulunduğu sokağa girmek isteyen eylemciler, polisle tartıştı. Sokağa girmek için barikata yüklenen eylemcilere, polis biber gazıyla müdahale etti. Bunun üzerine eylemciler de taş ve sopalarla polise saldırdı. Yaşanan arbedede İstiklal Caddesi adeta savaş alanına döndü.
 
Bazı eylemciler panzerin önünü kapatmaya çalıştığı görüldü. Bu sırada bazı eylemciler de sıkılan tazyikli suyun şiddetiyle yere düştü. Eyleme katılan sanatçıların da zor anlar yaşadığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam