Sosyal ağda sapık var!

Minibüs şoförü, 15 yaşındaki kızı ormana götürerek şantajla tecavüz etti. Kızın ailesi şikayetçi olunca da evi basıp babasını bıçakladı Muğla'nın Fethiye ilçesinde sanal alemde kurulan arkadaşlık hem tecavüz hem de bıçaklı yaralama ile sonuçlandı. 15 yaşı

Sosyal ağda sapık var!

Minibüs şoförü, 15 yaşındaki kızı ormana götürerek şantajla tecavüz etti. Kızın ailesi şikayetçi olunca da evi basıp babasını bıçakladı

 Muğla'nın Fethiye ilçesinde sanal alemde kurulan arkadaşlık hem tecavüz hem de bıçaklı yaralama ile sonuçlandı. 15 yaşındaki lise öğrencisi genç kızın kendi yaş gurubunun dışında bir minibüs şoförüyle facebook'ta kurduğu arkadaşlık kendisine de ailesine de pahalıya patladı. Küçük kızın, sosyal paylaşım sitesi facebook'ta tanıştığı adamın tecavüzüne uğradığı öne sürüldü. Tecavüz ettiği iddia edilen dolmuş şoförü ise şikayetçi olan aileyi darp etti.

OKULUNA CAĞIRDI
Fethiye'de bir lisede eğitim gören 15 yaşındaki G.K. iddialara göre 22 yaşındaki dolmuş şoförü M.T. ile bir süre önce facebook'ta tanıştı. Genç kız, M.T.'yi okula davet etti. Minibüsü ile okula gelen M.T., genç kızı gezmeye götürdü. İddiaya göre dolmuş şoförü, Karaçulha beldesinde ormanlık alana götürdüğü genç kıza, "Elimde çıplak fotoğrafların var. Bunları ailene ve arkadaşlarına göndereceğim" diyerek tehdit ve şantajla tecavüz etti.

AİLE DAVACI OLUNCA...
Genç kız 2 ay sonra olayı ailesine anlattı. Baba Ali K., M.T.'den şikayetçi oldu. M.T. ve arkadaşları iddiaya göre Ali K. ve babası Osman K.'yi şikayeti geri almadıkları için darp edip, bıçakladılar. Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olan baba Ali K., "Bu kişilerden davacıyım."dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler