Sokak ortasında eşini bıçakladı

Balıkesir Edremit'te iddiaya göre, bir süre önce eşi evde yokken çocuklarını alıp Muğla'dan Edremit'teki baba ocağına gelen A.A'nın izini bulan koca M.A, daha sonra Edremit'e geldi. Olaydan bir gün önce çocuklarıyla görüşen M.A, bir kaç kez telefonla konu

Sokak ortasında eşini bıçakladı

Balıkesir Edremit'te iddiaya göre, bir süre önce eşi evde yokken çocuklarını alıp Muğla'dan Edremit'teki baba ocağına gelen A.A'nın izini bulan koca M.A, daha sonra Edremit'e geldi. Olaydan bir gün önce çocuklarıyla görüşen M.A, bir kaç kez telefonla konuştuğu eşini, barışmak istediğini söyleyerek Şehitler parkına görüşmeye çağırdı.

 

Ekim ayında boşanma davalarının olduğu öğrenilen A.A. parka geldi. A.A, burada bir süre konuştukları eşi M.A. tarafından 8 yerinden bıçaklanarak yaralandı. Yaralanan kadının çığlıkları üzerine olay yerine gelen vatandaşların müdahalesiyle durdurulan M.A, polis tarafından gözaltına alındı.

 

Yaralı A.A. Edremit Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam