Sokak ortasında cinayet

 Mersin'in Tarsus ilçesinde gördüğü şiddet sonrası babasının evine sığınan eşini almaya giden Mehmet S. (34), eşini vermek istemeyen kayınbabası Halit Aciyan (51) ile kayınbiraderi Eyyüp Aciyan'ı (27) sokak ortasında silahla öldürdü. Alınan bilgiye göre A

Sokak ortasında cinayet

 

Mersin'in Tarsus ilçesinde gördüğü şiddet sonrası babasının evine sığınan eşini almaya giden Mehmet S. (34), eşini vermek istemeyen kayınbabası Halit Aciyan (51) ile kayınbiraderi Eyyüp Aciyan'ı (27) sokak ortasında silahla öldürdü.
 
Alınan bilgiye göre Adana'nın Ceyhan ilçesinde yaşayan Halit Aciyan, 4 ay önce kızı K.A.'yı Mehmet S. ile evlendirdi. Mehmet S. ve K.A. Adana'ya yerleşti. Aciyan ailesi ise 2 ay önce çalışmak için Mersin'in Tarsus ilçesine taşınarak Barbaros Mahallesi 642 Sokak'taki bir evde oturmaya başladı.
 
Bir süre sonra ise Mehmet S. ile eşi K. A. arasında geçimsizlik başladı. Sık sık eşinin uyguladığı şiddete maruz kalan K. A., önceki gün Tarsus'a gelerek babasının evine sığındı. Damat Mehmet S. ve 50 yaşındaki babası Cenap S. ise aracı göndererek K.A.'nın evine geri dönmesini istedi. Ancak, genç kadın eşinin kendisini devamlı dövdüğünü iddia ederek dönmeyeceğini söyledi.
 
Eşinin eve dönmemesine sinirlenen Mehmet S. yanına babasını da alarak kayınbabasının Tarsus'taki evine geldi. Evde bir süre oturan Mehmet S. eşinin eve dönmeyeceğini söylemesi üzerine öfkelendi. Bunun üzerine taraflar arasında çıkan kavga sokağa taştı.
 
Mehmet S. yanında getirdiği tabancayı kayınbabası ve kayınbiraderinin rast gele ateş ederek olay yerinden kaçtı. Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Halit Aciyan ve oğlu Eyyüp bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
 
Polis olaydan sonra kaçan Mehmet S. ve babasını yakalamak için çalışma başlattı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam