Şırnak’ta görev yapan asker kaza kurşunuyla şehit oldu iddiası

Şırnak’ta vatani görevini yapan bir askerin kaza kurşunuyla şehit olduğu ileri sürüldü. Acı haberin ardından şehidin cenazesi memleketine gönderildi.
Şırnak’ta görev yapan asker kaza kurşunuyla şehit oldu iddiası

Şırnak’ta vatani görevini yapan bir askerin, kaza kurşunuyla şehit olduğu iddia edildi. Olayın ardından askerin silah arkadaşları ve ailesi büyük üzüntü yaşadı.

Kaza kurşunu iddiası

Edinilen bilgilere göre, Görmeç 4. Motorize Piyade Taburu’nda vatani görevini sürdüren er Eren İğneci’nin, kaza sonucu ateş alan silahtan çıkan kurşunla şehit olduğu öne sürüldü. Olayla ilgili detayların netleşmesi için inceleme başlatıldığı belirtildi.

Cenazesi memleketine gönderildi

Şehit er Eren İğneci için Şırnak’ta askeri tören düzenlendi. Törenin ardından İğneci’nin naaşı, defnedilmek üzere memleketi Çorum’a gönderildi.

Yetkililerden konuyla ilgili resmi açıklama yapılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.