Silahlı saldırı: 4 yaralı!

 ŞANLIURFA'nın Harran İlçesi'nde, bir otomobile tüfek ve tabancalarla açılan ateş sonucu 1'i Suriye uyruklu 4 kişi yaralandı.  Olay, sabah saatlerinde Harran'ın Uğraklı Köyü'nde meydana geldi. Kent merkezine gelen Abdullah Altuntaş yönetimindeki 63 TC 911

Silahlı saldırı: 4 yaralı!

 

ŞANLIURFA'nın Harran İlçesi'nde, bir otomobile tüfek ve tabancalarla açılan ateş sonucu 1'i Suriye uyruklu 4 kişi yaralandı. 
 
Olay, sabah saatlerinde Harran'ın Uğraklı Köyü'nde meydana geldi. Kent merkezine gelen Abdullah Altuntaş yönetimindeki 63 TC 911 plakalı otomobile, köy çıkışında kimliği belirsiz kişiler tarafından av tüfeği ve tabancalarla ateş açıldı. Açılan çapraz ateş sonucu sürücü Altuntaş ile otomobilde bulunan Reşat Çiftçi, Ahmet Salman ve Suriye uyruklu Cihad El Ahmet yaralandı. Silah seslerini duyarak olay yerine gidenlerlerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri yaralanan 4 kişiyi ambulanslarla Harran Devlet Hastanesi'ne götürdü. 4 yaralı acil serviste yapılan ilk müdahale sonrası Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 
 
Jandarma, saldırı sonrası kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam