Sevgilisinin kızına tecavüz ettti!

4 yıl önce eşi M.M.'den boşanan F.İ., kızı G.M. ile İstanbul'a taşınıp, otomobil kiralama şirketi sahibi U.K. ile yaşamaya başladı. G.M., geçen hafta Zonguldak'taki babasını ziyarete geldi. Geçen cuma günü kızını almak için Zonguldak'a gelen F.İ., iddiaya

Sevgilisinin kızına tecavüz ettti!


4 yıl önce eşi M.M.'den boşanan F.İ., kızı G.M. ile İstanbul'a taşınıp, otomobil kiralama şirketi sahibi U.K. ile yaşamaya başladı. G.M., geçen hafta Zonguldak'taki babasını ziyarete geldi. Geçen cuma günü kızını almak için Zonguldak'a gelen F.İ., iddiaya göre eski eşi M.M. ile tartıştı. Birbirlerinden şikayetçi olan iki taraf, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Anne ve babasının kavgası konusunda ifade veren G.M. bu sırada polislere, annesinin birlikte yaşadığı U.K.'nın kendisine anal yoldan 4 kez tecavüz ettiğini ileri sürdü. G.M., Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nce koruma altına alınırken, U.K. Ereğli'de F.İ. ile buluştuğu sırada polis tarafından gözaltına alındı. U.K.'nın otomobilinde 2 pompalı tüfek bulundu.

Polisteki ifadesinde suçlamayı kabul etmeyen U.K., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam