Servis araçları çarpıştı: 1'i ağır 25 yaralı

Kaza, sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Çorlu-Çerkezköy istikametinde seyir halinde olan ve hemzemin geçit yol ayrımına dönmeye çalışan 42 yaşındaki Levent Y. yönetimindeki 59 S 9380 plakalı servis aracı ile Çerkezköy Çorlu istikametinde seyi

Servis araçları çarpıştı: 1'i ağır 25 yaralı

Kaza, sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Çorlu-Çerkezköy istikametinde seyir halinde olan ve hemzemin geçit yol ayrımına dönmeye çalışan 42 yaşındaki Levent Y. yönetimindeki 59 S 9380 plakalı servis aracı ile Çerkezköy Çorlu istikametinde seyir halinde olan 32 yaşındaki Aydın A. yönetimindeki 34 BM 7961 plakalı servis aracı kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrasında iki otobüste bulunan toplam 25 kişi yaralanırken, araçlarda sıkışan yaralılar, polis ekipleri, sağlık görevlileri ve vatandaşlarca kurtarıldı.

Olay yerine çok sayıda ambulans ekibi sevk edilirken, 59 S 9380 plakalı araçtaki Kemal Akdereli, Aysun Poyraz, Altuğ Kılıç, Sezen Kaçan ve servis şoförü Levent Y. ile 34 BM 7961 plakalı araçtaki Uğur Eski, İsmail Erol, Yakup Erdoğan, Burhan Dede, Necdet Gündüz, Suriye Perçin, Mustafa Gürbüz, Birol Kaş, Ergün Tüfekçioğlu ve servis şoförü Aydın A. olay yerine gelen ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan 37 yaşındaki İsmail Erol'un durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kazada yaralanan Mustafa Bezirci, Cebrail Asma, Alper Topuz, Kerime Kartal, Banu Akgün ve Yılmaz Yalçın ise olay yerine gelen ambulanslarla Özel Optimed Hastanesi'ne kaldırılırken, Ayşe Karagöz, Fikri Karagöz, Evrim Dede ve Hasan Gündüz ise ambulanslarla Özel Çerkezköy Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza sonucu Çerkezköy-Çorlu yolu kısmen trafiğe kapanırken, hemzemin geçit yolu ise tamamen trafiğe kapandı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yaralıların hepsinin hastanelere kaldırılması ve araçların çekicilerle yoldan kaldırılmasının ardından trafik akışı yaklaşık bir saat sonra normale döndü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam