"Senin yapacığın işe..."

 Temel atma törenleri ve açılışlar için Samsun'a gelen Gençlik ve Spor Bakını Suat Kılıç, gündemle ilgili değerlendirmeler yaptı. Kılıç, "Derdi olanlar, tasası olanlar, yüreği yananlar bu meselenin en kısa sürede çözüme kavuşturulmasını istiyor. Ama siyas

"Senin yapacığın işe..."

 

Temel atma törenleri ve açılışlar için Samsun'a gelen Gençlik ve Spor Bakını Suat Kılıç, gündemle ilgili değerlendirmeler yaptı.
 
Kılıç, "Derdi olanlar, tasası olanlar, yüreği yananlar bu meselenin en kısa sürede çözüme kavuşturulmasını istiyor. Ama siyasetini teröre bağlayanlar, siyasetini şehit cenazelerindeki sloganlara bağlayanlar onlarda eylemleri meydanları radikalleşmeyi işaret ediyor. Bu millet kararını verdi. Çözüm sürecinde akla uygun, hukuka uygun, demokrasiye uygun milletin iradesine ve verdiği vekalete uygun olan bütün süreçler denenecektir" dedi.
 
BAKAN KILIÇ'TAN KÜRSÜ FIRÇASI
 
Kılıç, temel atma töreninde konuşma yaptığı sırada kürsünün yerinden çıkması ardından müteahhide, "Şöyle bir kürsüye dokundum yerinden fırladı. Senin yaptığın işi bu vesileyle iki kez kontrol edeceğim" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler