Selülit önleyen kot üretildi

Alexandre Herchcovitch tarafından üretilen kotu giydiğinizde selülitlerinizden kurtuluyorsunuz. Tasarımcısının iddiasına göre bu kot, vücut ısısını infrared ışınlarına çeviriyor.Huffington Post'un haberine göre, Brezilya Rio'da 2014 Kış Serisi'ni tanıtan

Selülit önleyen kot üretildi

Alexandre Herchcovitch tarafından üretilen kotu giydiğinizde selülitlerinizden kurtuluyorsunuz. Tasarımcısının iddiasına göre bu kot, vücut ısısını infrared ışınlarına çeviriyor.

Huffington Post'un haberine göre, Brezilya Rio'da 2014 Kış Serisi'ni tanıtan modacının, "Dünyanın ilk anti-cellulit denim" tasarımı, 5 yıllık araştırma ve testler sonucu ortaya çıktı.

Kotun selüliti yok ettiğine dair oldukça iddialı olan Herchovitch, "Gerçekçi olmak gerekirse selüliti yok eden bakım kürü yok" dedi. Kremlerin bu konuda çok yetersiz kaldığına inanan tasarımcının 'anti-selülit denim' tasarımına ne kadar ilgi gösterileceği şimdiden merak konusu...

"Anti-selülit denim"e tıp dünyasında şüpheyle yaklaşılsa da moda endüstrisi tarafından heyecanla karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler