Şehit polis için sokaklara döküldüler

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde halk, şehit düşen polis memuru Ferhat Avcı için sokaklara döküldü.Suriye ve Türkiye tampon bölgesinde çıkan çatışmada hayatını kaybeden polis memuru Ferhat Avcı için vatandaş tepki göstererek sokaklara döküldü. Çoğu gençle

Şehit polis için sokaklara döküldüler

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde halk, şehit düşen polis memuru Ferhat Avcı için sokaklara döküldü.

Suriye ve Türkiye tampon bölgesinde çıkan çatışmada hayatını kaybeden polis memuru Ferhat Avcı için vatandaş tepki göstererek sokaklara döküldü. Çoğu gençlerin oluşturduğu motosiklet gençler ellerinde Türk bayrağı ile kortej oluşturdu. İstasyon Caddesi’nde kortej oluşturan gençler, Suriye aleyhinde slogan attı.

Bir grup gencin Süleyman Şah çadır kenti önüne giderek Suriye aleyhinde slogan attığı öğrenildi. Akçakale Belediyesi şehit polis Ferhat Avcı’nın cenaze törenine katılmak isteyenler için, ücretsiz araç kaldıracağını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam