Sarıgül yayla yayla geziyor!

ŞİŞLİ Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Kastamonu Çatalzeytin, Şenpazar, Azdavay ve Pınarbaşı ilçeleriyle birlikte Cide ve Velioğlu köyünde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Sarıgül’ün İstanbul Şişli’de Kastamonuluların yoğun olmasından dolayı Kastamonu’ya ön

Sarıgül yayla yayla geziyor!
ŞİŞLİ Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Kastamonu Çatalzeytin, Şenpazar, Azdavay ve Pınarbaşı ilçeleriyle birlikte Cide ve Velioğlu köyünde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Sarıgül’ün İstanbul Şişli’de Kastamonuluların yoğun olmasından dolayı Kastamonu’ya önem verdiği ve bu nedenle tüm ilçelerini gezdiği öğrenildi. Sarıgül, Cide Rıfat Ilgaz Sarıyazma ve Kültür festivaline de katıldı. 
 
Mustafa Sarıgül’ün Kastamonu ziyaretinde beraberinde bulunan CHP eski Milletvekili Mehmet Yıldırım, "Sayın Sarıgül'ü inşallah CHP ile buluşturacağız. Ok yaydan fırlayacak. Sonuna kadar Sarıgül’ün yanındayım. Sarıgül Kastamonulularla buluşmaya ve kucaklaşmaya geldim diyor" dedi. 
 
Sabah saatlerinde Kastamonu ziyaretine başlayan Sarıgül, ilk olarak Cide ilçesine gitti. Cide’nin Velioğlu köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Sarıgül, burada büyük ilgi gördü. Siyaset konuşmayan Sarıgül, geceyi Kastamonu'nun Daday ilçesinde geçirecek. Şişli Belediye Başkanı Sarıgül, yarın Kastamonu şehir merkezinde incelemelerde bulunacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam