Sağanak Yağışa Dikkat

Yağışların; akşam ve gece saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla'nın kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Gün

Sağanak Yağışa Dikkat

Yağışların; akşam ve gece saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla'nın kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde gündüz sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde, gece sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla güney kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler