Saç sorunlarına 8 doğal çözüm

Sağlıklı Uzayan SaçlarProtein açısından zengin beslenmenin özellikle soyanın, saçlarınızın daha sağlıklı uzamasına sebep olduğuna inanılmaktadır.Kepeklere SonHasar görmüş saç hücrelerini onarmak için tahıllarda bulunan çinko çok faydalıdır ve kepek oluşum

Saç sorunlarına 8 doğal çözüm

Sağlıklı Uzayan Saçlar

Protein açısından zengin beslenmenin özellikle soyanın, saçlarınızın daha sağlıklı uzamasına sebep olduğuna inanılmaktadır.
Kepeklere Son

Hasar görmüş saç hücrelerini onarmak için tahıllarda bulunan çinko çok faydalıdır ve kepek oluşumunu da engeller.
Saç Derinizi Nemli Tutun

Keten tohumu, ceviz ve somonda bulunan omega 3 yağ asitleri saç deriniz için doğal bir bakım sağlar.
Saç Güçlendirici

B2, B6 ve B12 gibi tüm B vitaminleri, oksijeni ve gerekli besinleri saç derisine ve saç köklerine taşıdıkları için saçın gücünü arttırıcı ve sebum üretimini düzenleyici olarak bilinirler.
Yağ Düzenleyici

Turunçgillerden kolayca elde edilen C vitamini vücudun sebum üretmesini sağlar, bu doğal nemlendirici saçlarınızın nemini korur.
Saç Kaybını Yavaşlatır

Silika mineralinin saç kaybını yavaşlattığına hatta engellediğine inanılır. En doğal haliyle biber, patates ve lahana çeşitlerinde bulunur.
Kuruluğu Önler

Bir çeşit B vitamini olan biotin saç korteksini güçlendirerek kuruluğa, erken beyaz saç oluşumuna ve kırılmalara engel olur.
Parıltı Uyarıcı

Önemli omega–6 yağ asitlerinden biri olan GLA saçların sağlıklı uzamasını sağlarken saç tellerinin daha güçlü ve ışıltılı olmasını sağlar ve kepek oluşumuyla savaşır. "Bu malzemeleri diyetinize dâhil etmeniz zor olabilir, çuha çiçeği yağı ve siyah kuşüzümü yağı takviyelerinikullanabilirsiniz,” diyor Pasquella.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam