PTT aracından neler çıktı neler

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, sürekli yöntem değiştiren kaçakçıların bu kez PTT'ye ait mühür ve evrakları sahte olarak düzenleyip bir aracın üzerine 'PTT Türkiye Postalar' ibaresi yapıştırarak yüklü miktarda kaçak sigara taşırken yakalandığı bil

PTT aracından neler çıktı neler


Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, sürekli yöntem değiştiren kaçakçıların bu kez PTT'ye ait mühür ve evrakları sahte olarak düzenleyip bir aracın üzerine 'PTT Türkiye Postalar' ibaresi yapıştırarak yüklü miktarda kaçak sigara taşırken yakalandığı bildirildi. Görevli ekiplerin hassas ve dikkatli çalışmaları neticesinde sahte PTT aracında yapılan aramada, çeşitli markalarda toplam 116 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirilirken, olayla ilgili yakalanan Y.Y. isimli şahsın ise çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandığı belirtildi.

Öte yandan Tatvan'da güvenlik güçlerince yapılan çalışmalarda; toplam 25 olayda 33 şahsa yasal işlem yapıldığı, bu şahıslardan 17'sinin adli mercilerce tutuklandığı, yapılan bu çalışmalar sonucunda toplam 436 bin 190 paket kaçak sigaranın ele geçirildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam