PKK’ya büyük darbe

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube ekiplerince Gebze ilçesinde PKK ve KCK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonlarda 10 kilo plastik patlayıcı, 1 adet lav silahı, 3 adet uzun namlulu silah, 139 adet mermi ve silah

PKK’ya büyük darbe

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube ekiplerince Gebze ilçesinde PKK ve KCK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonlarda 10 kilo plastik patlayıcı, 1 adet lav silahı, 3 adet uzun namlulu silah, 139 adet mermi ve silahlara ait malzemeler ele geçirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uzun süre önce takip altına aldıkları PKK ve KCK terör örgütünün Gebze yapılanmasına yönelik operasyon düzenledi. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube ekiplerince 14 Temmuz Salı günü yapılan operasyonda 3 kişi gözaltına alındı. Şahıslara ait evlerde ve gösterdikleri alanlarda yapılan aramalarda 10 kilo 225 gram A-4 tipi plastik patlayıcı, 1 adet lav silahı, 3 adet Kalaşnikof silah, silahlara ait 139 adet mermi ve 5 adet şarjör ele geçirildi. Gözaltına alınan Ö.K, R.B. ve M.A, ifadelerinin alınmasının ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam