Patlamada ölü ve yaralılar var...!

Şanlıurfa'da, bir evin bahçesindeki akaryakıt tankının bulunduğu bölüme elektrik çekilmek istenirken meydana gelen patlamada 1 kişi yaşamını yitirdi, 2'si çocuk 5 kişi de yaralandı.Olay, akşam saatlerinde merkeze bağlı Uğurlu Beldesinde meydana geldi. Bir

Patlamada ölü ve yaralılar var...!

Şanlıurfa'da, bir evin bahçesindeki akaryakıt tankının bulunduğu bölüme elektrik çekilmek istenirken meydana gelen patlamada 1 kişi yaşamını yitirdi, 2'si çocuk 5 kişi de yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde merkeze bağlı Uğurlu Beldesinde meydana geldi. Bir evin avlusundaki 4 akaryakıt tankının bulunduğu bölüme elektrik çekilmek istendi. Tankların bulunduğu bölüme elektrik çekildiği sırada bilinmeyen bir nedenle patlama meydanageldi.

Patlama gürültüsü ile avluya çıkanlar vücutlarının değişik bölümlerinde yanıklar oluşan yaralılar çievredekiler tarafından özel hastaneye götürüldü. İhbar üzerine patlamanın meydana geldiği olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri de sevk edildi. Beldeye gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, güvenlik güçleri de patlamayla ilişkin inceleme başlattı.

HASTANEDE AĞITLAR YAKILDI

Hastaneye getirilen yaralılardan ismi henüz öğrenilemeyen 1 kişi yaşamını yitirdi. Patlama sırasında yaralanan ve vücudunda yanıklar oluşan Enes Bozkurt (2), Yunus Bozkurt (3), Hasan Bozkurt (89), Halil Taş (20) ve Orhan Dağ'ın (25) ise acil serviste tedavisine başlandı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan yaralıların vücutlarında 2 ve 3'üncü derece yanık oluştuğu bildirildi. Olayı haber alan yaralıların yakınları da geldikleri hastane önünde gözyaşı döktü.

Güvenlik güçlerinin patlamaya ilişkin incelemesi sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler