Panikle ağacın düştüğü yöne kaçtı!..

 SAKARYA'nın Akyazı İlçesi'nde odunculara bahçesindeki kavak ağaçlarını kestiren 50 yaşındaki Emriye Mestan, kesilen ağaçlardan birinin üzerine devrilmesi sonucu ağır yaralandı. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan kadın yoğun bakım ünitesi

Panikle ağacın düştüğü yöne kaçtı!..

 

SAKARYA'nın Akyazı İlçesi'nde odunculara bahçesindeki kavak ağaçlarını kestiren 50 yaşındaki Emriye Mestan, kesilen ağaçlardan birinin üzerine devrilmesi sonucu ağır yaralandı. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan kadın yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.
 
Akyazı İlçesi Yahyalı Mahallesi'nde oturan Emriye Mestan, bahçesindeki ağaçları kestirmek için dün oduncu çağırdı. Oduncular kavak ağacını keserken karşıdan izleyen Emriye Mestan'ın üzerine kesilen ağaç devrildi. Başından yaralanan Emriye Mestan olay yerine çağrılan 112 ekiplerince Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumu ciddi olan Emriye Mestan burada yapılan müdahale sonrası Adapazarı'na Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.
 
PANİKLE, AĞACIN DÜŞTÜĞÜ YÖNE KAÇMIŞ
 
Olayı gören ve son ağaç kesildiğinde paniğe kapıldıklarını söyleyen Fikriye Karabaş, "Oduncular ağaçları kesiyordu. Biz de uzaktan düşen ağaçları seyrediyorduk. Son ağaç kesildikten sonra çatırdama olunca paniğe kapıldık. Emriye kaçması gereken yöne doğru değil, ters yöne doğru kaçmaya başladı. Ağaç Emriye'nin üzerine devrildi. Ben aksi yöne koştuğum için canımı kurtardım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam