Otoyol hurdalığa döndü

ELAZIĞ-Bingöl karayolunda minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 23 yaşındaki Astsubay İbrahim Erkam Okçu ile 3 yaşlarındaki bir kız yaşamını yitirdi. Kaza, Elazığ'a 30'uncu kilometre uzaklıktaki Elmapınar Köyü yakınlarında, aşırı hız ve hatalı sollama

Otoyol hurdalığa döndü
ELAZIĞ-Bingöl karayolunda minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 23 yaşındaki Astsubay İbrahim Erkam Okçu ile 3 yaşlarındaki bir kız yaşamını yitirdi.
 
Kaza, Elazığ'a 30'uncu kilometre uzaklıktaki Elmapınar Köyü yakınlarında, aşırı hız ve hatalı sollama sonucu saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Murat Özcan yönetimindeki 23 LL 626 plakalı minibüs, karşı yönden gelen Astsubay İbrahim Erkam Okçu'nun kullandığı 06 GEC 69 plakalı özel otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çapışmanın şiddetiyle Kovancılar İlçesi'nde görev yaptığı belirtilen Astsubay Okçu ile minibüste bulunanlardan henüz kimliği öğrenilemeyen 3 yaşlarındaki bir kız yaşamını yitirdi. Yaralanan 9 kişi, ambulanslarla Elazığ'a götürülerek hastanelerde tedaviye alındı.
 
Kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat kapalı kalan Elazığ- Bingöl karayolu, araçların kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam