Otomobil Kazası 3 yaralı!

DÜZCE'de, otomobille motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.  Kaza, akşam saatlerinde, Ağa Mahallesi'nde meydana geldi. Hünkar Baguç'un kullandığı 81 BE 516 plakalı otomobil ile Yılmaz Tok ve arkasında oturan 14 yaşındaki oğl

Otomobil Kazası 3 yaralı!
DÜZCE'de, otomobille motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. 
 
Kaza, akşam saatlerinde, Ağa Mahallesi'nde meydana geldi. Hünkar Baguç'un kullandığı 81 BE 516 plakalı otomobil ile Yılmaz Tok ve arkasında oturan 14 yaşındaki oğlu Mehmet Tok'un bulunduğu plakası belirlenemeyen motosikletle çarpıştı. Kazada Yılmaz ve Mehmet Tok çarpışmanın etkisiyle yola savruldu. 112 Acil Servis ekipleri, yaralanan Yılmaz ve Mehmet Tok ile otomobil sürücüsü Hünkar Bağuç'a müdahalede bulunarak Düzce Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralanan 3 kişi hastanede tedavi altına alındı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler