Öldürülen baba oğul defnedildi!

 ADANA'nın Ceyhan İlçesi'nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan saldırıda öldürülen baba ile oğlu gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Ceyhan'a bağlı Akdam Köyü'nde, Uzun Ailesi arasında arazi meselesinden süren husumet sonucu, 38 yaşındaki

Öldürülen baba oğul defnedildi!
 ADANA'nın Ceyhan İlçesi'nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan saldırıda öldürülen baba ile oğlu gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.
 
Ceyhan'a bağlı Akdam Köyü'nde, Uzun Ailesi arasında arazi meselesinden süren husumet sonucu, 38 yaşındaki Ethem Beyaz Uzun, köy yolunda motosikleti ile tarlaya giden amcası 55 yaşındaki Rasim Uzun ve amcasının oğlu 27 yaşındaki Davut Uzun'un yolunu keserek kurşun yağdırdı. Saldırıda Rasim Uzun ile oğlu Davut Uzun hayatını kaybetti, babası ve ağabeyinin saldırıya uğradığı yere koşan 17 yaşındaki Savaş Uzun da, sol kolundan ve göğsünden yaralandı. Savaş Uzun'un Ceyhan Devlet Hastanesi'nde tedavisi sürerken Rasim Uzun ile oğlu Davut Uzun'un cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.
 
Akdam Köyü'ne getirilen baba ve oğlu için köy camiinde cenaze namazı kılındı. Törende Rasim Uzun'un eşi ve diğer çocuklarının ayakta durmakta güçlük çektiği gözlendi. Kılınan namazın ardından baba ile oğlunun cenazeleri köy mezarlığında yan yana açılan mezarlarda toprağa verildi.
 
Jandarma köy çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, kaçan cinayet şüphelisi Ethem Beyaz Uzun'un arama çalışmaları sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam