Öğrencilerin kavgası kameralara böyle yansıdı

Adana’da bir öğrencinin, sevdiği kızdan hoşlanan öğrenciyi arkadaşıyla birlikte darp edip bıçaklaması saniye saniye görüntülendi.Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz Ocak ayında merkez Yüreğir ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Y.K. aynı okulda okud

Öğrencilerin kavgası kameralara böyle yansıdı

Adana’da bir öğrencinin, sevdiği kızdan hoşlanan öğrenciyi arkadaşıyla birlikte darp edip bıçaklaması saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz Ocak ayında merkez Yüreğir ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Y.K. aynı okulda okuduğu S.B.’ye aşık oldu. Sınıf arkadaşları M.B. de S.B.’ye aşık olunca Y.K. ile M.B. arasında tartışma çıktı. Okuldaki tartışmayı araya giren arkadaşları ayırırken öğrenciler okul dışında görüşmek için birbirini tehdit etti. Y.K., okul çıkışında yanına aldığı arkadaşıyla birlikte bir süre M.B.’yi takip edip daha sonra yol ortasında saldırdı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Arkadaşıyla birlikte M.B.’yi yere yatıran Y.K. öldüresiye dövüp bıçakladı. Zanlılar daha sonra kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Bıçaklanan ve darp edilen M.B. ise yerden kalkıp sekerek olay yerinden uzaklaşıp daha sonra hastaneye götürüldü. M.B. tedavi olduktan sonra taburcu olurken, zanlılar ise yakalanarak haklarında işlem başlatıldı. Bu anlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam