Minibüs takla attı: 10 yaralı!

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya-Sivas karayolunda Arguvan ile Yazıhan ilçeleri yol ayrımı yakınında meydana geldi. 23 DV 154 plakalı minibüsün takla atması sonucu 10 kişi yaralandı. Yaralılardan Gıyasattin Karaman (27), Necmettin Köprü (32), Okan Genç

Minibüs takla attı: 10 yaralı!

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya-Sivas karayolunda Arguvan ile Yazıhan ilçeleri yol ayrımı yakınında meydana geldi. 23 DV 154 plakalı minibüsün takla atması sonucu 10 kişi yaralandı. Yaralılardan Gıyasattin Karaman (27), Necmettin Köprü (32), Okan Genç (22), Vatan Zoray (24) isimli işçiler 112 ambulanslarıyla Turgut Özal Tıp Merkezi’ne, Mehmet Demirelli (45), Cihan Bulatay (22), Yunus Kaya (38), Hasan Karaman (33), Fevzi Tuştırnak (22) ve Yahya Güzel (35) ise Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazada yaralanan işçilerin Malatya-Sivas karayolunu genişletme yapımında çalıştığı ve iş dönüşü kaza geçirdikleri öğrenildi. Bu arada, Vali Vasip Şahin ve Devlet Hastanesi Koordinatörü Dr. Abdulvahap Boztepe, Devlet Hastanesi’ne gelerek yaralıların durumu hakkında bilgi aldılar. Yaralılara ‘Geçmiş olsun’ diyen Vali Şahin yaptığı açıklamada, “Şarampole yuvarlanıp 2-3 takla atan minibüste bulunanlar yaralanmış. 4’ü hafif yaralı, 5’i de ağır yaralı. Hem devlet hem de üniversite hastanelerinde tedavi altına alındılar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam