Milas'ta erkek cesedi bulundu

Suda boğularak öldüğü sanılan kişinin kimliğinin tespitine çalışılıyor. Ören, Türkevleri Mevkii’nde, denizde erkek cesedi olduğunu farkeden çevredekiler, durumu jandarma ve Sahil Güvenlik’e bildirdi. Gelen jandarma ve Sahil Güvenlik ekipleri, kıyıdan 7 me

Milas'ta erkek cesedi bulundu
Suda boğularak öldüğü sanılan kişinin kimliğinin tespitine çalışılıyor.
 
Ören, Türkevleri Mevkii’nde, denizde erkek cesedi olduğunu farkeden çevredekiler, durumu jandarma ve Sahil Güvenlik’e bildirdi. Gelen jandarma ve Sahil Güvenlik ekipleri, kıyıdan 7 metre kadar açıktaki cesedi ip yardımıyla çekerek kıyıya çıkardı. Belden yukarısı çıplak, altında sadece şort bulunan 50-55 yaşlarındaki kişiye ait olduğu ceset üzerinde yapılan aramada, darp, kesici ve delici alet yarasına rastlanmadı. 24 saatlik olduğu ve suda boğularak öldüğü sanılan kişinin cesedi, olay yerindeki gerekli incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
 
Jandarma, çevredekilere yaptırdığı teşhiste tanıyanın çıkmamadığı cesedin kime ait olduğunun tespiti için çalışıldığını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam