Mezun oldular tatil zehir oldu!

İZMİR’deki Yaşar Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun olduktan sonra tatil için Aydın’a giden 26 yaşındaki Leman Nil Sekitmez ile 23 yaşındaki Saygı Şen’e, indikleri yolcu otobüsü geri manevra yaparken çarptı. Yaralanan iki arkadaş hastaneye kaldırıldı

Mezun oldular tatil zehir oldu!
İZMİR’deki Yaşar Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun olduktan sonra tatil için Aydın’a giden 26 yaşındaki Leman Nil Sekitmez ile 23 yaşındaki Saygı Şen’e, indikleri yolcu otobüsü geri manevra yaparken çarptı. Yaralanan iki arkadaş hastaneye kaldırıldı. 
 
Kaza, Aydın Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İzmir’deki Yaşar Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden dün mezun olan Aydınlı Leman Nil Sekitmez ile Manisalı arkadaşı Saygı Şen tatil için Aydın’a geldi. Marmaris’e giden Nazmi Eryılmaz’ın kullandığı 48 SP 358 plakalı otobüsten inen iki arkadaş, otobüsün geri manevra yaptığını fark etmedi. Otobüsün çarpmasıyla savrulan Leman Nil Sekitmez her iki bacağından da yaralandı. Yere düşen Saygı Şen’in ise sağ bacağının üstünden tonlarca ağırlığındaki otobüs geçti. 
 
ÇEVREDEKİLER SAKİNLEŞTİRDİ 
 
Yaralanan iki kızın yardımına çevredekiler koştu. Şok yaşayan yaralılardan Saygı Şen çağırılan ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne, Leman Nil Sekitmez ise Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan Şen, daha sonra Aydın Deevlet Hastanesi’ne sevk edildi. Saygı Şen’in bacağında kırıklar olduğu öğrenildi. Otobüs şoförü Nazmi Eryılmaz, polis tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam