Metrobüste ceset şoku!

 Zincirlikuyu Metrobüs İstasyonu'ndaki bir metrobüsün üzerinde bir ceset bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri metrobüsün üzerindeki kişinin kimliğini ve nasıl öldüğünü tespit etmek için çalışma başlattı. Sabah saatlerinde Zincirlikuyu Metrobüs İstasy

Metrobüste ceset şoku!

 

Zincirlikuyu Metrobüs İstasyonu'ndaki bir metrobüsün üzerinde bir ceset bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri metrobüsün üzerindeki kişinin kimliğini ve nasıl öldüğünü tespit etmek için çalışma başlattı.
 
Sabah saatlerinde Zincirlikuyu Metrobüs İstasyonuna gelen metrobüs şoförü servise çıkacağı sırada bir kişinin metrobüs üzerinde hareketsiz yattığını fark etti. Metrobüs şoförü durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.
 
Olay yerine gelen sağlık ekipleri metrobüs üzerine çıkarak hareketsiz yatan kişinin öldüğünü tespit etti. Polis ekipleri üzerinden kimlik çıkmayan kişinin kimliğini ve nasıl öldüğünü tespit etmek için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam